sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Premii de excelență

 

Imaginează-ți că ești membru în comisia care acordă ”Premii de excelență” și ai de acordat minim 5 premii de excelență în fiecare zi. De exemplu, dacă prinzi apusul, acordă premiul de ”Cel mai frumos Apus”, dacă vezi un cățel în parc sau pe stradă acordă premiul de ”Cel mai frumos cățel”, dacă un coleg sau colegă de la serviciu are o anumită calitate, acordă premiul de ”Colegul/Colega zilei”.

Exercițiul îți cere să treci în revistă ziua și să identifici 5 momente de pe parcursul zilei în care să oferi aceste premii.

 

DE CE acest exercițiu?

A te concentra pe lucrurile bune care ți se întâmplă și a rămâne câteva momente concentrat asupra lor îți va crește vibrația personală. Cu o vibrație crescută, va fi din ce în ce mai greu să ajungi în zona de vibrații joase, vibrații în care se află supărarea, furia, frica.

 

În acest fel vor arăta exercițiile pe care le vei primi pe parcursul celor 21 de zile, începând cu 5 decembrie, pentru a te conecta la una din următoarele stări:

  • Recunoștință
  • Iubire
  • Prezență
  • Entuziasm

 

Sunt cele 4 stări care te ajută să te conectezi la emoția de fericire, de împlinire.

Am numit această perioadă de 21 de zile ”Arta De A Fi FERICIȚI” și este cea de-a doua partea a Provocării ”Încheie  2022 În Vibrația Abundenței”, provocare care începe acum cu transformarea ”De la Incertitudine la SIGURANȚĂ”, pe care am descris-o în articole de ieri.

 

Click aici pentru detalii și înscriere.

 

Atenție! Ca urmare a practicării acestor tehnici sunt foarte mari șanse să experimentezi miracole  😊. Știu asta din experiență. Ar putea fi o sumă neașteptată de bani (fie în bancă, fie sub forma unor cadouri la care nu te aștepți), ar putea fi rezolvarea miraculoasă a unei situații de familie sau pe sănătate. Ar putea fi altceva, pentru că am văzut multe feluri de miracole.

 

Mai mult, vor fi 3 sesiuni live cu mine (care vor fi înregistrate) în care vom exersa împreună câte 2 tehnici – una pentru gestionarea emoțiilor negative, alta pentru conectarea la cele 4 stări (în total 8 tehnici) – și voi răspunde la întrebările tale. Sesiunile live vor fi astfel:

  • femeie
  • barbati
  • Copii

 

Pentru a monitoriza efectuarea exercițiilor pe parcursul întregii provocări vei primi un tabel în care să bifezi în fiecare seară ce exercițiu ai efectuat.


De ce am apelat la această variantă de monitorizare? În cartea ”Patima fumatului” (carte la care am făcut referire și în blogroll, anterior, o carte excelentă despre cum să construiești obiceiuri mici dar super-eficiente) James Clear vorbește despre cât de eficientă este această monitorizare pe hârtie pe care poți să vezi desfășurată în timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu