luni, 29 mai 2023

Oferta speciala continua

 După cum am anunțat zilele trecute, este ultima șansă în care poți să economisești  la programul Strategic, Scalabil, Super Profitabil și să primești super BONUSURI în valoare , înainte ca prețurile să crească și bonusurile să dispară.

Acum, datorită faptului că timpul este limitat, vreau să îți spun exact ce vei primi în program, dacă programezi MLM farmasI cu mine 

Accesul la Programul de MLM în Dezvoltarea Afacerii în Mediul Online: Acest program strategic, scalabil, și super profitabil este destinat antreprenorilor care vor să-și crească afacerea la un minim de 100,000 de Euro anual, cu ajutorul canalelor de social media și a mediului online.

  1. Module Video de Strategii Antreprenoriale Online + Sesiuni de Mentorare de Grup și Suport : Aceste sesiuni te vor ajuta să-ți construiești și să-ți crești afacerea în mediul online.
  2. Sesiuni de Mentorare 1 la 1 cu : Vei avea ședințe de business mentoring  personal, unde veți lucra împreună la definirea identității tale în mediul online, construirea ofertelor tale premium, pregătirea pentru lansarea primului tău webinar, și multe altele.
  3. Acces la grupul de MLM: Acesta este un loc unde vei putea primi idei de la alți antreprenori și unde vei putea împărtăși propria ta experiență.
  4. Suport personalizat în Graphic Design și Domeniul Tehnic: Vei primi asistență în crearea de grafice pentru canalele tale de social media și în setarea și integrarea uneltelor tehnice necesare pentru afacerea ta.
  5. Bonusuri: Materiale și programe digitale în valoare , care te ajută în social media, email marketing, vânzări, reclame Facebook și Instagram și multe altele.
  6. Garantia de mii de Euro: Dacă urmezi toți pașii și nu obții rezultatele dorite, îți garantez că stau alături de tine și continui să te mentorez până încasezi suma aceasta.


Prin înscrierea în acest program, vei avea toate instrumentele și suportul de care ai nevoie pentru a-ți crește afacerea la un minim de 100,000 de Euro anual, în mediul online.

Nu rata această oportunitate unică!

Ești interesat/ă? Dacă da, DĂ CLICK AICI pentru a rezerva sesiunea de Strategie. Așa vom vedea dacă tu te potrivești în acest program și dacă eu pot să-ți ofer garanția de mii de Euro în programul Strategic, Scalabil, Super Profitabil.


Mulțumim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu