sâmbătă, 17 iunie 2023

cultură străveche

 

Sunt încântat să te anunț că urmează să organizez un Webinar GRATUIT cu tema: "in sfarsit nefumator".

El este un super antrenor de Fitness, care a fost și despre patima fumatului.

În cadrul acestui webinar, vei învăța cum să slăbești și să scapi de celulită într-un mod sănătos și sustenabil, precum și cum să-ți crești energia și motivația, să îți îmbunătățești condiția fizica și să îți optimizezi alimentația.

Dacă vrei să te înscrii chiar acum, dă click pe link-ul de mai jos:

How to stop vaping - quit vaping with Allen Carr's Easyway

Îți las mai jos ceea ce a lăsat ca și mesaj pentru tine:

"După 2 de ani de experiență în acest domeniu și ajutând sute de persoane să își remodeleze corpul și să ajungă la un corp funcțional prin schimbarea stilului de viață, am observat că mulți oameni se luptă cu lipsa de motivație și de timp, cu procrastinarea și autosabotarea, ceea ce îi face să renunțe la visul lor de a avea un corp performant și o viață normală. 

Tocmai din acest motiv am decis să organizez acest webinar gratuit, pentru a ajuta oamenii să înțeleagă cum își pot schimba stilul de viață și cum pot depăși aceste provocări.

Așa că săptămâna viitoare voi organiza un training ÎN DIRECT despre slăbire, eliminarea celulitei, cum ne creștem energia și motivația, fitness și nutriție și multe altele…

În cadrul acestui webinar, vei învăța despre:

  • Ce înseamnă să ai un corp funcțional
  • Cum să elimini celulita și grăsimea corporală într-un mod sănătos și sustenabil, 
  • Cum să îți crești masa musculară și rata metabolică, 
  • Ce este deficitul caloric și de ce este important în procesul de slabire, care este cauza principală a oboselii cronice și a lipsei de motivație, 
  • Care este cel mai bun tip de antrenament pentru a-ți construi un corp funcțional în doar 90 de zile,
  • Cum să-ți optimizezi alimentația, în funcție de activitatea ta zilnică.


Cel mai important, prin participarea la acest webinar, este ca vei putea descoperi pașii pe care clienții mei i-au făcut pentru a avea rezultate sigure și sustenabile în cel mai scurt timp.      

Voi împărtăși cu tine povestea de succes a Evei, care a slăbit 40 de KG într-un an de zile prin exerciții fizice și un protocol alimentar zilnic, conceput de mine. Toate acestea fără înfometare și antrenamente care sa te scoata din circuit…




În cei peste 2 de ani de experiență în calitate de Personal Trainer și predând clase de Group Training, am ajutat mii de oameni să-și atingă obiectivele de slăbire și să ajungă la un corp funcțional, fie gestionarea stresului și să scape de anxietate sau oboseala cronica, dar cel mai important, să-și schimbe stilul de viață. 

Și corpul tău poate deveni exact așa cum ți-l imaginezi, trebuie doar să crezi că este posibil și imaginația ta, va deveni realitatea ta.

CLICK AICI pentru a te înregistra acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu