vineri, 23 iunie 2023

Descoperă ofertele noastre imbatabile!

 


Daca am vedea pe altcineva tratandu-ne asa cum ne tratam noi pe noi, am crede ca acea persoana este cruda, nemiloasa, lipsita de empatie.
 
Cred ca e adevarata pentru majoritatea oamenilor afirmatia asta.
 
“Iar ai gresit in acelasi fel”, “Nu esti in stare de nimic|”", “Oricine ar fi reusit pana acum”", “”Nu esti suficient de pregatit si toti vad asta" si muuulte, multe altele.
 
Cred ca ar fi un film de groaza daca am vedea dialogurile interioare ale oamenilor aparand, ca in desene animate, deasupra capetelor lor.
 
Avem cu totii un dusman interior pe care trebuie sa invatam sa-l domolim.
 
Nimic nu sta in calea reusitelor noastre mai mult decat dialogul nostru interior, decat criticul nostru interior.
 
Daca tu nu te sustii pe tine, cine sa o faca? 
Daca tu nu esti prieten cu tine, cine sa fie?
Daca tu nu te tratezi cu macar un strop de empatie, cum sa astepti asta de la clientii tai?
 
Foarte des intalnesc problema asta la clientii mei - stiu ce au de facut, dar nu fac. Stiu ca trebuie sa posteze, dar nu posteaza. Stiu ca trebuie sa faca video-uri, dar nu fac, desi au toata structura.
 
Si asta pentru dusmanul e in interiorul tau. Tu nu te lasi pe tine sa cresti si sa evoluezi, pentru ca ai ajuns sa crezi toate gandurile tale, toate minciunile din capul tau, fara ca macar sa le mai pui la indoiala.
 
Faci mult mai putin decat esti de fapt in stare, pentru ca asculti aceste voci ingrozitoare, pline de frica si ingrijorare, care nu te lasa nici sa respiri.


 
Pentru ca stiu cat e de greu sa iesim din aceste tipare foarte adanc inradacinate, m-am intrebat cum te-as putea ajuta mai mult, dincolo de partea de branding personal per se.
 
Si am o propunere pentru tine:
 
Sa lucram impreuna 3 zile, gratuit, seara de seara, pentru ca tu sa inveti sa-ti gestionezi gandurile si emotiile negative.
 
Sa devii stapanul tau si sa inveti sa te gestionezi pe tine insuti.
 
Sa iti recapeti puterea personala si sa intelegi ca tu ai control! Ca esti suficient de puternic ca sa schimbi ce nu iti place in interiorul tau.
 
Te invit in programul gratuit How to stop vaping - quit vaping with Allen Carr's EasywayHow to stop vaping - quit vaping with Allen Carr's Easyway”! , pe care l-am gandit pentru toti cei care vor sa se cunoasca mai bine, sa isi inteleaga propriii sabotori si sa invete sa treaca usor de la negativ la pozitiv - pentru ca se poate!
 
Am invatat asta intr-o formare de 6 luni cu profesori de la Universitatea Standford, o Universitate de top din Statele Unite si vreau sa-ti arat si tie ce solutii ai ca sa treci de la a fi o victima, coplesita de vinovatie, tristete, furie, frustrare si alte emotii negative la a fi liderul tau personal.
 
Iata detaliile programului:

Timp de 3 zile ne vom intalni .
 
Iata programul pe zile:
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu