marți, 6 iunie 2023

Don’t miss out on a 30% discount

 Te-ai intrebat vreodata cum de atat de multi oameni din comunitatea nostra de mentorship privat au rezultate?


Sau cum este posibil ca un incepator sa faca 3213 euro intr-o zi de lansare a unui produs digital?

Raspunsul este in imaginea de mai jos.

(Daca vrei sa ai rezultate similare ca si membrii din grupul nostru privat, la sfarsitul acestui email o sa vezi exact cum pot sa te ajut.)

Fiecare membru din programul Perfect Mentor primeste acces in grupul privat de mentorship unde impreuna cu echipa mea iti oferim ajutor si suport in fiecare zi.

In doar 2 luni, daca ne uitam strict la activitate din grup vedem:


Si asta fara sa luam in considerare training-urile LIVE pe zoom pe care le facem cel putin odata pe saptamana unde stam chiar si cate 3 ore pentru a raspunde la orice intrebare sau pentru a rezolva problemele fiecarui membru.
Dar ce poti face mai exact in acest grup privat?

Cand faci parte din comunitatea nostra, si nu iti este frica sa pui in practica ceea ce noi iti aratam, este inevitabil sa nu ai rezultate.

In fiecare zi suntem activi, venim cu lucruri noi, si raspundem la intrebari, strict pentru a te ajuta sa ai succes atunci cand vrei sa vinzi produse digitale in mediul online.

Indiferent ca pleci de la zero ca si Dan si faci prima ta lansare de 3213 euro intr-o zi, sau ca ai deja experienta ca si Laura, si faci o vanzare de 1000 de euro doar dupa ce ai paticipat la un singur training, cu siguranta te putem ajuta.

Acum, daca si tu simiti ca vrei sa faci parte dintr-un grup unde poti sa ai acces la o comunitate si suport care sa te ghideze sa lansezi primul tau produs digital ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu