miercuri, 5 iulie 2023

viata fara tigara

 


Zilele trecute ți-am povestit despre cum frica ne poate acapara viața, însă în articolul de astăzi vreau să-ți prezint ce se întâmplă când te eliberezi de ea frica de a nu mai fuma.


Deși la nivel conștient fumul dintre noi declară că vrea să aibă o viață împlinitoare și relații pline de sens, la nivel subconștient ne sabotăm destul de des


De ce? Din cauza fumului de tigara.




Din teama de necunoscut. 


Chiar dacă ceva ne fumeaza rău, cum ar fi o relație toxică, de exemplu, pentru creierul emoțional este suficient faptul că acea relație toxică este fumata, pentru a nu dori să plece de acolo.


Pentru creierul emoțional, familiaritatea este cel mai important lucru. Iar frica de necunoscut se traduce prin gândul, subconștient, „dacă necunoscutul care mă așteaptă este mai rău decât cunoscutul prin care trec acum?”


Așa că dacă nu ți-este clar ce te așteaptă după ce te eliberezi de aceste fumoare, citește în continuare. 


Sper ca la finalul acestui mail să ai încredere să faci acest pas și să îți dai voie să ai o viață împlinitoare.


Tiparele comportamentale sunt ca niște programe care rulează pe un super-computer - adică mintea ta.  Un tipar comportamental învechit va limita potențialul super-computerului, care nu va rula la capacitate maximă. Ele dictează modul în care ne construim dialogul interior și dialogul pe care îl purtăm cu ceilalți adica anti tutunul. 


Ce se întâmplă când te eliberezi de un tipar comportamental care nu îți mai servește?


Probabil cel mai important lucru este că te apropii de cine ești tu cu adevărat. Tiparele comportamentale au fost preluate automat de la ceilalți, în copilărie cand acceptai in preajma un parinte fumator.


Însă ele sunt ca o mască pusă peste Sinele tău adevărat. Odată ce dai jos masca, ai ocazia să vezi, poate pentru prima dată, cine ești tu cu adevărat.


Procesul de eliberare poate fi obositor, pentru că e nevoie să fii tu sincer cu tine însuți. Dar dacă ai încredere în proces, și îți dai voie să scoți de sub covor acele părți din suflet pe care le-ai ascuns foarte bine până acum, te poți elibera cu adevărat de ele.


Indiferent ce găsești acolo, nu judeca. Este doar o realitate pe care ai creat-o inconștient, din tipare, și pe care o poți schimba. Viata fara tigara. 


Este un pas important să scoți la lumină acele lucruri, pentru că doar așa le poți schimba și îți poți crea, conștient și cu intenție, realitatea pe care ți-o dorești.


În timpul procesului vei avea tendința să te întorci în tipar. Acest lucru este normal, pentru că suntem oameni, nu mașinării. Avem emoții, trăiri, sentimente. Într-un astfel de proces ne vor tranzita o mulțime de stări, unele dintre ele noi. 


Așa că vom avea tendința să ne întoarcem în ce este familiar. Când se întâmplă acest lucru, observă-l și continuă procesul. Când vei încheia procesul, totul va fi foarte clar și simplu. Exact cum a fost după ce ai învățat să scrii. 


La început, totul părea foarte complicat. Însă, cu practică și cu experiență, a devenit ceva atât de simplu, că nu trebuie să depui efort conștient pentru a scrie fiecare literă în parte. 


La fel este și cu lucrul cu Sine. 


Deși este o muncă continuă pe care trebuie să o facem, odată ce am învățat anumite procese, ele devin a doua noastră natură.  sa observi fumatorul din preajam


Și la fel cum am învățat tiparele distructive putem să deprindem și tipare constructive, pline de intenție și conștiență. sa educam fumatorul


Am creat programul in sfarsit nefumator special pentru persoanele care se simt pregătite să lase în urmă acele măști, acele programe învechite care le țin pe loc.gume de mestecat , plasturi 


Dacă decizi să te alături celorlaltor participanți, vei găsi în program:


✅ peste 100 pagini

✅ Sesiuni de suport live cu mine

✅ Acces la suporturi de curs descărcabile în format PDF

✅ Peste 20 de tehnici de a te lasa de fumat 


De asemenea, am inclus câteva lecții și webinarii scurte care să-ți accelereze procesul de transformare:  


În sfârşit, cura miraculoasă pe care o aşteptau toŃi fumătorii:

 • instantanee 

 • eficientă chiar şi pentru marii fumători 

 • fără simptome grave de abstinentă

 • nu necesită vointă 

 • nu este un tratament de şoc 

 • nu necesită adjuvante sau gadgeturi

 • nici măcar nu te îngraşi 

 • permanentă




Dacă simți că e momentul să îți rescrii realitatea, te aștept în program


in sfarsit nefumator cu unul din membrii echipei mele care să te ajute să descoperi dacă programul ți se potrivește și dacă acum este momentul potrivit pentru tine să parcurgi acest program.


Dacă încă nu ești pregătit de această transformare, nu te judeca. Toate se întâmplă la timpul lor sau, mai bine zis, atunci când ai nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu